study room back

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


THE STUDY ROOM

Kατηγoρία
Κατοικίες
Τι είναι
Γραφείο σε Κατοικία
Που βρίσκεται
Κομοτηνή
Εργασίες
Αρχιτεκτονική Μελέτη, Διακόσμηση, Ολική Ανακαίνιση
Εμβαδό
12 m²
Eτος
2020

The Study Room

Πρόκειται για την αξιοποίηση ενός άδειου δωματίου σε διαμέρισμα, στο οποίο αποφασίστηκε να αποδοθεί η χρήση του γραφείου. Δεδομένου του μικρού εμβαδού του διαμερίσματος όμως, έπρεπε να ληφθούν υπόψη και δευτερεύουσες χρήσεις, όπως η γενική αποθήκευση.
Ο χώρος που σχεδιάστηκε και αποπερατώθηκε κινείται στα όρια του κλασικού και του μοντέρνου. Στόχος ήταν εξαρχής να αποπνέει ηρεμία, προκειμένου να καθίσταται η συγκέντρωση του χρήστη ευκολότερη.
Χρησιμοποιήθηκε κυρίως ξύλο στο φυσικό του τόνο.
Τόσο λόγω περιορισμένου χώρου όσο και λόγω περιορισμένου budget, η παρέμβαση ήταν η μικρότερη δυνατή, παρόλο που όλα τα έπιπλα είναι custom made.